Terug naar caseoverzicht
Fincade

Jonge frisse mensen op de zorgadministratie van Altrecht

Altrecht is er voor mensen met een ernstige en complexe psychiatrische ziekte. Op haar afdeling zorgadministratie werken 130 mensen, waaronder inmiddels ook drie Fincanen. We vroegen Leontine Poolman, senior teammanager zorgadministratie, naar haar ervaringen met onze collega’s.

Poolman: “Op zo’n grote afdeling heb je natuurlijk verloop, en in de huidige arbeidsmarkt krijg je gewoon heel moeilijk de goede mensen binnen. We zoeken echte vakmensen die er full time voor willen gaan. Ze moeten een administratie kunnen voeren, maar ook affiniteit hebben met de psychiatrie. Onze medewerkers hebben namelijk heel veel met onze patiënten te maken. Dit is een erg lastige combinatie, een moeilijk in te vullen vacature, maar het is wel gelukt om deze mensen bij Fincade te vinden.”

Jong en fris

Er zijn nogal wat aanbieders van personeel op het gebied van zorgadministratie. Wij waren natuurlijk benieuwd wat Altrecht heeft doen besluiten om met Fincade in zee te gaan. “Dat was vooral de jongheid van het bedrijf en de mensen die er werken. Normaal gesproken krijgen we bijvoorbeeld driedelige pakken op visite, maar de accountmanager van Fincade was een leuke jonge vrouw. Wij zoeken mensen voor onze zorgadministratie, daar past Fincade beter bij dan andere bedrijven. Ze zijn wat jonger en frisser en dat past beter bij onze eigen doelgroep”, licht Poolman toe.

Enthousiast en snel ingewerkt

Inmiddels zijn er drie van deze jonge, frisse mensen al een tijdje aan de slag. Maken zij het ook waar? Hoe bevalt die samenwerking eigenlijk? Poolman: “Dit loopt erg goed. Het zijn intelligente en zeer enthousiaste mensen die snel ingewerkt zijn en hun plek weten te vinden. We zijn erg tevreden en wat mij betreft blijven we nog wel even samenwerken met Fincade.”

Recruiter
Heb je nog vragen?
Stel ze direct aan Belinda Bos

Wil jij ook deze frisse, enthousiaste medewerkers in je team?

Soortgelijke cases