Bij Fincade draaien we
het solliciteren om.

Wij solliciteren
graag bij jou!

Waarom? Een eerste baan of werkgever kiezen is heel lastig. Waar ga jij je talent, ambitie en tijd investeren en waar kan jij van betekenis zijn? Wat kies je, waar doe je verstandig aan? Om je te helpen willen we ons graag bij je introduceren.

Wij zeggen: kies een baan waar jij jezelf kan zijn en waarin je werkgever ook voor jou werkt in plaats van dat jij alleen voor die werkgever werkt! Een baan waarin jij jezelf volledig kunt ontplooien en waar er ruimte is voor je talent en ambities. Dat is waar wij naar streven. We investeren in jou, bieden je alle ruimte, handvatten en podia om te bloeien. Dat doen we door je op persoonlijke niveau op te leiden, te coachen en gave opdrachten voor je te regelen waar je blij van wordt. Wij werken graag voor jou!

Persoon Fincade

Nodig ons uit

Als jij dit zoekt, solliciteren we graag bij jou. We zijn erg benieuwd of we bij elkaar passen! Klik door om ons cv te bekijken. Nodig jij ons uit voor een gesprek waarin wij kunnen toelichten hoe wij werken voor onze mensen?

Omdat we ons realiseren dat wij keihard voor onze mensen moeten werken. Om ze op te leiden, te begeleiden en mooie opdrachten te laten uitvoeren bij aantrekkelijke organisaties. Zij gaan aan de slag als finance professional, maar wij werken dus voor hén! Dus waarom solliciteren we dan niet bij hén?

Maak kennis met je collega’s

Lees meer ervaringen van collega’s

Na mijn eerste maanden bij Fincade ben ik zeker blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Je wordt in het diepe gegooid, maar ze laten je zeker niet verdrinken! Ik wilde vooral veel kennis in de praktijk opdoen en daarna evalueren om het de volgende keer beter te doen. Wanneer je bij Fincade aan de slag gaat leer je in een korte tijd heel veel, als je daar tenminste voor open staat.

Gerko Wijnsma - Accountmanager

Wij zijn de lift in jouw
finance carrière

Bij Fincade zet je jouw finance carrière in de lift. Intensieve opleidingen (soft- en hard skills), coaching, begeleiding en uitdagende opdrachten bij onze klanten zorgen ervoor dat jouw ontwikkeling ontzettend snel omhoog gaat. En een gezellige omgeving met leuke collega’s die je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid geven draagt daar ook zeker aan bij.

Check ons cv

Uniek trainingsprogramma

Focus op ontwikkeling

Zekerheid; direct een vast contract

Leuke teamuitjes