Terug naar blogoverzicht

Geen dag is hetzelfde als accountmanager

Hallo ambitieus persoon!

“Na mijn studie international business and management was ik toe aan een uitdaging. Waarin? Het liefst iets met zorg en commercie. Daarom ben ik aan de slag gegaan als accountmanager zorg bij Fincade, de perfecte combinatie van beide werelden voor mij. Ik kreeg de kans om mijzelf te bewijzen en die kans heb ik met beide handen gegrepen. Voorheen was ik begeleider van uit-huis-geplaatste kinderen, iets heel anders! Dit geeft ook gelijk aan dat Fincade met name kijkt naar wat je kunt worden, naar wat je ambities zijn en in veel mindere mate naar wat je al bent.

De basis

In mijn eerste maand bij Fincade lag de focus vooral op het creëren van een financiële basis en het doorgronden van wat Fincade allemaal doet. Toen die eerste stappen gezet waren, mocht ik beginnen met bellen en proberen om zoveel mogelijk afspraken te maken met personen van financiële afdelingen bij zorginstellingen en -bedrijven. Vervolgens mocht ik natuurlijk ook zelf naar die afspraken toe, bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorgverzekeraars en GGZ-instellingen. Zelf heb ik vanuit mijn bijbaan als begeleider binnen de jeugdzorg veel affiniteit met de zorg.

Fincade is ook actief in de profitsector, je kan dus zelf beslissen met welke type branche je de meeste feeling hebt en daar dan ook je pijlen op richten. Als je benieuwd bent bij welke bedrijven mijn collega’s nu veel over de vloer komen, moet je googelen op ‘’Bedrijven top-100 Nederland’’ en dan heb je gelijk een idee.

Ontwikkelen in functie als accountmanager

Wat ik zo ontzettend leuk vind aan deze baan is dat het heel erg uitdagend en afwisselend is. De ene dag ben ik de hele dag onderweg en heb ik afspraken met (mogelijke) klanten en fieldgesprekken met de professionals die werkzaam zijn bij Fincade. En de andere dag ben ik op kantoor voor overleg, coaching, het maken van contracten en het sluiten van afspraken. Geen één dag ziet er hetzelfde uit en een dag zit vol met uitdagingen en verrassingen. Het is een business, waarin zaken snel veranderen en hoe leuk dat ik in dat tempo mee mag racen!

Ik ben sinds de zomer van 2018 werkzaam bij Fincade en heb in deze periode ontzettend veel ervaring op gedaan en geleerd. Persoonlijke ontwikkeling is iets dat zeer centraal staat en waar veel aandacht aan wordt geschonken. Dit is in het algemeen iets wat naar mijn mening Fincade uniek maakt.

Op het moment dat je de drive hebt om verder te willen komen, om nieuwe dingen te willen leren, om een stap achteruit te doen en vervolgens weer twee vooruit, dan zal Fincade er alles aan doen om jou te helpen bij het verwezenlijken van je doelen en om de beste versie van jezelf eruit te halen!

Stel dat je helemaal enthousiast wordt van dit verhaal en ook nog eens op zoek bent naar een baan? Solliciteer dan vooral als je zin hebt in een uitdaging en klaar bent om te laten zien wat jij allemaal in huis hebt. Laat je niet beperken door een studieachtergrond die niet helemaal aansluit, want zolang jij zelfverzekerd bent en weet dat het erin zit, helpt Fincade je om het eruit te halen!”

Heb je nog vragen?
Stel ze direct aan Belinda Bos

Ook werken bij Fincade?

Soortgelijke blogs