Terug naar blogoverzicht

Inhousedag 12 juli! Traineeships Finance & Data en IT

Ben je klaar met je studie of ben je je aan het oriënteren op je toekomstige carrière? Dan hebben wij het perfecte evenement voor jou! Maak kennis met GoodtobeBetter, Fincade en Stradis tijdens onze informele en toffe inhousedag. Het belooft een middag vol waardevolle informatie en mogelijkheden te worden, inclusief een certificaat voor de training van jouw keuze in Excel, PowerBI of Scrum!

Best of both worlds

Het afstuderen markeert een belangrijk moment in je leven, waarop je je carrièrepad begint te verkennen. Of je nu net bent afgestudeerd of nog in de oriëntatiefase zit, onze inhousedag is de ideale gelegenheid om inzicht te krijgen in mogelijke carrièremogelijkheden. Tijdens de inhousedag bieden we je een kijkje achter de schermen bij onze bedrijven en geven we je uitgebreide informatie over onze traineeships. Of je nu geïnteresseerd bent in financiën, data-analyse of projectmanagement, wij hebben de juiste training voor jou. Kies uit trainingen in Excel, PowerBI of Scrum, waarbij je kunt rekenen op praktische vaardigheden en professionele groei.

Praktische zaken

📆 Datum: 12 juli 2023 
🕒 Tijd: 13:30 – 17:45 
📍 Locatie: Regulierenring 10, Bunnik 
 
Dit staat je te wachten tijdens de inhousedag! 
13:30 – 14:00: Inloop 
14:00 – 14:05: Welkomstwoord door Recruitment Belinda & Jennifer 
14:05 – 14:30: Presentatie door Marco (Directeur van Fincade) & Martijn (Oprichter van GoodtobeBetter en CEO van The Trainee Company) 
14:30 – 14:40: Korte pauze 
14:40 – 15:20: Escaperoom-uitdaging 
15:20 – 15:30: Korte pauze 
15:30 – 16:30: Trainingssessies Excel, PowerBI of Scrum 
16:30 – 16:45: Vragen en afsluiting 
16:45 – 17:45: Maak kennis met ons team tijdens een borrel. 

Benut de kans om je horizon te verbreden en ontdek je potentieel tijdens onze informele en inspirerende inhousedag. GoodtobeBetter, Fincade en Stradis heten je van harte welkom om te leren, te groeien en waardevolle connecties te leggen. Meld je vandaag nog aan en begin jouw carrièrepad met vertrouwen en enthousiasme! Klik hier om je aan te melden: https://lnkd.in/etbHzzDR.

Tot ziens op onze inhousedag!

Recruiter
Heb je nog vragen?
Stel ze direct aan Belinda Bos

Lijkt het jou ook gaaf om bij Fincade te werken?

Soortgelijke blogs