Wij zijn Fincade

Finance
Career
Developers

Fincade staat voor FINance CAreer DEvelopers. We geven starters en young professionals de kans de beste finance professionals te worden en laten onze opdrachtgevers daar de vruchten van plukken. Hier leer je ons beter kennen.

Bekijk vacatures    Voor opdrachtgevers

Persoon Fincade
Marco de Ruiter
Directeur Fincade

Ons verhaal

Wij leven van en voor groei, hebben een continue honger naar kennis. Dat zit in ons en is ook een voorwaarde voor ons succes. We helpen finance professionals in hun continue inhoudelijke en persoonlijke groei en dragen daarmee ook bij aan de groei van onze opdrachtgevers. Je ziet het ook terug in onze merkwaarden verder op deze pagina; ‘never, ever stop learning’.

We onderscheiden ons ook door het feit dat we, hoe tevreden we ook mogen zijn met wat we doen, altijd beter willen en verder willen. Het is een uitdaging om jouw verwachtingen te overtreffen en continu te zoeken naar de beste oplossingen waarmee we je helpen je doelstellingen te realiseren. Of je nu opdrachtgever bent of (toekomstige) collega. Noem het kwaliteit. De honger naar verbetering zit in ieder geval ook in ons dna.

Voor starters &
young professionals

We bieden je als starter of young professionals de kans je finance carrière écht een vlucht te laten nemen. Door een unieke combinatie van werken, leren, continue persoonlijke begeleiding en coaching word jij de finance professional 3.0 waar onze opdrachtgevers enthousiast over zijn. Hierbij voer je overigens zelf de regie. Daarnaast zijn we gewoon een fijne, leuke organisatie om voor te werken. Check vooral de ervaringen die je toekomstige collega’s zelf hebben geschreven.

Jouw ontwikkeling bij Fincade

Voor opdrachtgevers

Onze kracht zit ‘m in het werven en selecteren, opleiden en begeleiden van de grootste finance talenten die perfect bij jou en je organisatie passen. En dat zit ‘m niet alleen in vakkennis en opleiding. Wij kijken niet alleen naar een cv. Minstens zo belangrijk vinden wij de potentie, de drive en de soft skills die iemand heeft. Wat iemand kan worden vinden wij vele malen belangrijker dan wat iemand al is of kan. De mens staat centraal, zowel bij onze klanten als onder collega’s.

Meer Fincade voor opdrachtgevers

Vakgebieden waarin wij actief zijn

Persoon
Finance
7 vacatures
Persoon
Finance in de zorg
4 vacatures
Persoon
Finance Traineeships
5 vacatures
Persoon
Intern
4 vacatures

Wij zijn de lift in jouw finance carrière

Bij Fincade zet je jouw finance carrière in de lift. Intensieve opleidingen (soft- en hard skills), coaching, begeleiding en uitdagende opdrachten bij onze klanten zorgen ervoor dat jouw ontwikkeling ontzettend snel omhoog gaat. En een gezellige omgeving met leuke collega’s die je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid geven draagt daar ook zeker aan bij.

Bekijk de vacatures

Uniek trainingsprogramma

Focus op ontwikkeling

Zekerheid; direct een vast contract

Leuke teamuitjes

Onze mensen

Persoon
Sandra WeerdenburgOfficemanager
Persoon
Marco de RuiterDirecteur
Persoon
Dennis PeteriOpleidingsmanager
Persoon
Belinda BosAccountmanager zorg
Persoon
Gerko WijnsmaAccountmanager profit
Persoon
Angelique van DamReceptioniste
Persoon
Tess StevensAccountmanager

Ervaringen van onze medewerkers

Lees meer ervaringen

Naast het werk doet Fincade veel aan het onderlinge contact met collega’s. Je werkt allemaal bij verschillende klanten, maar toch heb je het gevoel dat je erbij hoort. Dit doet Fincade door naast trainingen ook activiteiten te organiseren waar je met collega’s kan connecten en een leuke tijd kan beleven.

Mischa Barron - finance trainee

Deze organisaties
gingen je voor

Fincade is jouw partner in finance. We zorgen ervoor dat je alle huidige en komende finance-uitdagingen aankunt en helpen je zo bij de groei van je organisatie. Daarmee hebben we een jarenlange ervaring. Onder meer bij de volgende organisaties hebben we met succes finance professionals ingezet.

Neem contact op