Kickstart je carrière in onze

finance traineeships

Je wilt je carrière een vliegende start geven. Uitdagende opdrachten vervullen bij mooie bedrijven. Maar je hebt weinig tot geen ervaring. Wat doe je dan? Dan start je in een van de finance traineeships van de Fincade Finance Academy. De gerichte coaching, cursussen en trainingen tijdens je hele traineeship zorgen ervoor dat je leer- en ontwikkelcurve ontzettend steil is. Hier doe je in twee jaar tijd, door de veelzijdigheid, vijf jaar aan ervaring op.

  • Traineeship finance
  • Traineeship finance in de zorg
  • Traineeship finance & BI

Meteen kennismaken

Kim
Startte in een van onze finance traineeships

Onze finance traineeships

Finance
Finance Traineeships
Finance traineeship
hbo/wo
Fulltime
€ 2400 - € 2500

Werken in finance, dat is je ambitie. Start nu jouw unieke finance traineeship en maak een vliegende start van je finance carrière.

Bekijk vacature
Finance
Finance in de zorg
Finance Traineeships
Traineeship finance en finance in de zorg (mbo)
mbo
Fulltime
€ 1750

Ben je mbo-4 opgeleid in een financieel administratieve richting, vind je het leuk om met cijfers te werken en ben je administratief sterk? Start dan nu in het traineeship finance of finance in de zorg bij Fincade.

Bekijk vacature
Finance
Finance Traineeships
Traineeship finance en business intelligence
hbo/wo
Fulltime
€ 2400 - € 2500

Werken in finance en IT, dat is je ambitie. Start nu jouw unieke traineeship in finance & business intelligence en maak een vliegende start van je carrière.

Bekijk vacature

Vind een baan in finance op jouw manier

Solliciteer op een vacature, stuur ons een open sollicitatie of kom eerst eens gezellig langs
om kennis te maken. Doe het op jouw manier, wij komen in ieder geval graag met je in contact!

Solliciteer
op een vacature

Bekijk vacatures

Stuur een
open sollicitatie

Upload je CV

Kom eens langs
voor een kennismaking

Maak een afspraak

Over onze

finance traineeships

Je wilt je carrière een vliegende start geven. Uitdagende opdrachten vervullen bij mooie bedrijven. Maar je hebt weinig tot geen ervaring. Wat doe je dan? Dan start je in een van de finance traineeships aan de Fincade Finance Academy. De gerichte coaching, cursussen en trainingen tijdens je hele traineeship zorgen ervoor dat je leer- en ontwikkelcurve ontzettend steil is. Hier doe je in twee jaar tijd, door de veelzijdigheid, vijf jaar aan ervaring op.

Je kunt kiezen uit drie finance traineeships; finance, finance in de zorg of finance & business intelligence (BI). Geen zorgen, wil je tijdens een van deze finance traineeships ook extra trainingen meepakken op een ander richting, geen probleem! Dat is flexibel bij Fincade. We gaan voor een route die bij jou past!

Ieder finance traineeship bij Fincade heeft dezelfde basis. Een basis waarin persoonlijke aandacht, een intensieve opleidingsmaand (met hard- en soft skill trainingen), daarna doorlopende opleidingen en gave opdrachten bij onze klanten voor iedereen op het programma staan.

  • opleidingsmaand met intensieve trainingen (hard- en soft skills)
  • een langere of meerdere korte opdrachten bij één van onze klanten
  • uitstekende persoonlijke begeleiding

Meer over jouw ontwikkeling

Mathijs
Is bij ons begonnen als finance trainee

Werk voor één van
onze opdrachtgevers

Na de eerste periode van je traineeship finance ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers op het gebied van finance & control, finance & BI of finance & zorg. Dat kan één lange opdracht zijn, maar ook meerdere op interim basis. Wat de duur ook is, je zult worden uitgedaagd en gaat veel leren.

Meer over opdrachtgevers