Kickstart je carrière in

finance

Je hebt (bijna) je studie afgerond en zit vol energie en enthousiasme voor een eerste baan. Je weet dat je carrière wilt maken in finance, maar nog niet wat jou in dit vakgebied het beste ligt. Je wilt ontdekken wat je mogelijkheden zijn en wat je daarvoor nodig hebt. Komt dit je bekend voor? Lees dan hier hoe jij supersnel een finance topper wordt!

  • Continu blijven leren, ontwikkelen en groeien
  • Persoonlijke begeleiding
  • Meteen een vast salaris
  • Jouw vliegende start in finance

Kom kennismaken

Persoon Fincade

Joep
Startte bij ons als finance trainee

Vacatures finance

Finance
Finance Traineeships
Finance traineeship
hbo/wo
Fulltime
€2500 - €2800

Werken in finance, dat is je ambitie. Start nu jouw unieke finance traineeship en maak een vliegende start van je finance carrière.

Bekijk vacature
Finance
Intern
Vacature werkstudent Finance (bijbaan)
hbo/wo
Parttime
€ 15 per uur

Doe als werkstudent finance bij verschillende bedrijven praktische ervaring in finance op!

Bekijk vacature
Finance
Vacature business controller (starter)
hbo/wo
Fulltime
€ 32.000 per jaar

Je hebt (bijna) je studie afgerond en zit vol energie en enthousiasme voor een eerste baan. Je weet dat je carrière wilt maken als business controller, maar nog niet bij wat voor een organisatie of in welke vorm én je wilt nog veel leren. Komt dit je bekend voor? Lees dan hier hoe jij supersnel door gaat groeien naar een rol als business controller!

Bekijk vacature
Finance
Vacature assistent controller
hbo/wo
Fulltime
€ 2600 - € 2900

Je hebt je eerste ervaringen opgedaan op een financiële afdeling en nu wil je snel doorgroeien. Dat doe je door uitdagende finance opdrachten bij verschillende opdrachtgevers aan te pakken. Snel veel ervaring opdoen bij verschillende bedrijven en supersnel doorgroeien tot een finance professional 3.0? Dan is de vacature assistent controller iets voor jou. Kom kennismaken en solliciteer!

Bekijk vacature
Finance
Intern
Vacature junior accountmanager
hbo/wo
Fulltime
€2500 - €2800

Wel commercieel bloed, maar weinig ervaring? Check deze kans om een salestopper te worden. Solliciteer nu als accountmanager bij Fincade!

Bekijk vacature
Finance
Finance Traineeships
Finance traineeship – mbo
mbo
Fulltime
€2100 - €2300

Ben je mbo-4 opgeleid en vind je het leuk om met cijfers te werken? Ben je handig met Excel (of wil je dat worden) en wil jij jezelf graag ontwikkelen in finance? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als dit iets voor jou is, start dan nu in het finance traineeship mbo bij Fincade!

Bekijk vacature
Finance
Finance Traineeships
Traineeship finance en business intelligence
hbo/wo
Fulltime
€2500 - €2800

Werken in finance en IT, dat is je ambitie. Start nu jouw unieke traineeship in finance & business intelligence en maak een vliegende start van je carrière.

Bekijk vacature

Vind een baan in finance op jouw manier

Solliciteer op een vacature, stuur ons een open sollicitatie of kom eerst eens gezellig langs
om kennis te maken. Doe het op jouw manier, wij komen in ieder geval graag met je in contact!

Solliciteer
op een vacature

Bekijk vacatures

Stuur een
open sollicitatie

Upload je CV

Kom eens langs
voor een kennismaking

Maak een afspraak

Maak kennis met je collega’s

Lees meer ervaring van collega’s

Na mijn eerste maanden bij Fincade ben ik zeker blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Je wordt in het diepe gegooid, maar ze laten je zeker niet verdrinken! Ik wilde vooral veel kennis in de praktijk opdoen en daarna evalueren om het de volgende keer beter te doen. Wanneer je bij Fincade aan de slag gaat leer je in een korte tijd heel veel, als je daar tenminste voor open staat.

Gerko Wijnsma - Accountmanager

Een finance carrière bij Fincade

We zien onszelf als Finance Professionals 3.0. Enthousiastelingen met een financehart, maar ook met goed ontwikkelde soft skills en het vermogen om verder te kijken dan de opdracht. We laten ons hierdoor niet beperken. We zijn jong, ambitieus, gedreven, gezellig en vooral ook leuk om mee te werken en na werktijd een borrel mee te drinken.

Fincade geeft jouw finance carrière een enorme boost. Dit doen we door je honger naar persoonlijke groei (je ambitie, beter willen worden, verder willen komen) te stillen met intensieve opleidingen, coaching en begeleiding bij en tijdens de gave projecten die je bij onze klanten doet. Maar ook door je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven, bijvoorbeeld bij het vormgeven van je eigen carrière.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Coaching ‘on the job’
  • Open cultuur
  • Ambitieuze en enthousiaste collega’s

Lees meer over ons

Mathijs
Is bij ons begonnen als finance trainee

Werk voor één van
onze opdrachtgevers

Na de eerste periode van je traineeship finance ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers op het gebied van finance & control, finance & BI of finance & zorg. Dat kan één lange opdracht zijn, maar ook meerdere op interim basis. Wat de duur ook is, je zult worden uitgedaagd en gaat veel leren.

Meer over opdrachtgevers