Terug naar blogoverzicht

Volop fanatisme tijdens de Fincade padel clinic

Dat Fincanen wel van een portie uitdaging houden is geen verrassing. Uitdaging in hun werk is namelijk een van de meest gehoorde redenen om bij Fincade te gaan werken. En daar zijn we natuurlijk heel trots op, want daar staan we als Finance Career Developers ook voor! Zonder uitdaging is de ontwikkeling tenslotte erg beperkt.

Ook na werktijd dagen we onszelf graag uit

fincade padel clinic finance nieuws

Die behoefte aan uitdaging stopt dan ook niet zodra de werkdag eindigt. Althans niet bij ons. Ook na werktijd dagen we onszelf en elkaar graag uit. Zo hebben onlangs een aantal fanatiekelingen zich gewaagd aan een potje padel. Aangezien deze relatief nieuwe sport nog voor vele Fincanen een onbekend terrein was en ze hier graag meer van wilden weten, zijn we met een groep neergestreken op de padelbanen in Barendrecht. Na een sportieve en lichte hap, zijn de technieken uitgelegd, zijn er wedstrijden gespeeld en hebben we na afloop onder het genot van een hapje en drankje nog nagepraat. Voor herhaling vatbaar? Volmondig ja!! En aan de diverse bezwete hoofden te zien, is iedereen er vol voor gedaan! Typisch Fincade!

Ben jij de volgende keer ook van de partij?

Meld je dan nu aan voor ons traineeship finance, of bekijk een van onze andere openstaande vacatures. We maken een vakinhoudelijke topper van je, maar daarnaast nodigen we je ook graag uit om samen met je collega’s dit soort activiteiten te ondernemen! Sta jij de volgende keer naast ons op de padelbaan, stijg je boven je collega’s uit tijdens het boulderen of heb je een ander gaaf idee?

We wachten op je!

Heb je nog vragen?
Stel ze direct aan Marco de Ruiter

Ook werken bij Fincade?

Soortgelijke blogs