Fincade voor opdrachtgevers

Wij snappen finance van vandaag, maar óók van morgen. Je komt bij ons voor de juiste finance professionals. Professionals die je het liefst over zou willen nemen, via de Finance Academy, voor meer dan ondersteuning bij je finance uitdagingen middels detachering en interim management, of voor het uitbesteden van je administratie.

  • Ambitieuze young professionals
  • Finance oplossingen op maat
  • Altijd op zoek naar een persoonlijke klik

Plan een kennismakingsgesprek

Persoon Fincade

Jurriën Kuijpers – SYSQA
Vond bij Fincade zijn nieuwe finance professional

Onze services

Finance Academy

De Fincade Finance Academy biedt je de mogelijkheid om finance professionals in dienst te nemen die zich op basis van detachering al bij jouw organisatie hebben bewezen. We werven, selecteren, leiden op en begeleiden de finance professionals in de praktijk.

Detachering & Interim management

Wil jij je financiële en administratieve processen structureel op orde brengen? Onze interim professionals helpen je eens en voor altijd grip te krijgen. Zij zijn geselecteerd en getraind op breed ontwikkelde en actuele kennis van de thema’s waar je nu en in de toekomst mee te maken hebt.

Uitbesteden van je financiële administratie

Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie van je organisatie, maar wilt je meer focussen op je core-business. Zou het dan niet fijn zijn als wij (een deel van) je administratie van je overnemen? Je administratie is in goede handen en dat komen we graag bewijzen.

Waarom Fincade?

Wij zijn jouw partner in Finance, zorgen ervoor dat je alle huidige en komende Finance-uitdagingen aankunt en laten je organisatie groeien. Onze finance trainees en finance professionals combineren daarom hun expertise op het gebied van finance met de kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan in jouw business. Zo zijn we bijvoorbeeld bij diverse organisaties in de handel en industrie, in de gezondheidszorg, in de retail, in de non-profit en bij banken en verzekeraars partner in finance.

Lees meer over waarom Fincade

Vind jouw finance professional

* Zijn verplichte velden

Vul in het formulier hiernaast minimaal de verplichte velden in om in contact te komen over jouw perfecte finance professional. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen. Alvast bedankt, we spreken elkaar snel!

Vragen?
Vraag het aan
Gerko Wijnsma
Recruiter

Ervaring van opdrachtgever

Lees meer ervaringen

“Op zo’n grote afdeling heb je natuurlijk verloop, en in de huidige arbeidsmarkt krijg je gewoon heel moeilijk de goede mensen binnen. We zoeken echte vakmensen die er full time voor willen gaan. Ze moeten een administratie kunnen voeren, maar ook affiniteit hebben met de psychiatrie. Onze medewerkers hebben namelijk heel veel met onze patiënten te maken. Dit is een erg lastige combinatie, een moeilijk in te vullen vacature, maar het is wel gelukt om deze mensen bij Fincade te vinden.”

Leontine Poolman – Senior Teammanager

Deze organisaties
gingen je voor

Fincade is jouw partner in finance. We zorgen ervoor dat je alle huidige en komende finance-uitdagingen aankunt en helpen je zo bij de groei van je organisatie. Daarmee hebben we een jarenlange ervaring. Onder meer bij de volgende organisaties hebben we met succes finance professionals ingezet.

Neem contact op