Waarom Fincade?

Omdat we de beste, fijnste en leukste organisatie voor finance professionals zijn. Maar dat willen wel meer bedrijven je vertellen :-).

Check daarom vooral de ervaringen die je toekomstige collega’s zelf hebben geschreven. En bel, mail, chat of kom een kop koffie drinken. We organiseren ook regelmatig evenementen, of kom naar evenementen van anderen, waarop je ons kunt ontmoeten. We vertellen je graag waarom je finance carrière bij ons pas echt een vlucht neemt.

Plan een kennismakingsgesprek

Persoon Fincade

Gerard
Vond bij Fincade zijn nieuwe Finance medewerker

Finance Professionals 3.0

We zien onszelf als Finance Professionals 3.0. Enthousiastelingen met een Finance hart, maar ook met goed ontwikkelde soft skills en het vermogen om verder te kijken dan de opdracht. We laten ons hierdoor niet beperken. We zijn jong, ambitieus, gedreven, gezellig en vooral ook leuk om mee te werken en na werktijd een borrel mee te drinken.

Die borrels vinden jaarlijks meerdere malen plaats tijdens uitjes en (sport)evenementen op diverse gelegenheden en locaties. Ons hoofdkantoor is in Bunnik. Daar vinden de meer inhoudelijke meetings en opleidingen plaats. Jouw opdrachten kunnen overal in Nederland zijn, maar je zult voornamelijk in de Randstad werken.

‘Groei’ is voor ons belangrijk. Maar dan denken we niet alleen aan omzetcijfers. Dat zou je niet denken hè, als organisatie in de Finance ;-). We vinden dat ons succes begint bij het investeren in, en het ontwikkelen van jouw professionele en persoonlijke vaardigheden. Zodat jij als Finance Professional of als Finance Trainee vol zelfvertrouwen aan de slag kunt. Wat ons uniek maakt tussen alle Finance Traineeships is de persoonlijke aandacht die we voor je hebben. ‘Dat zeggen ze allemaal’, horen we je denken, maar check maar eens hoeveel partijen je maandelijks bezoeken als je bij een opdrachtgever zit. Onze fieldmanagers coachen je ‘on the job’.

Carrièreboost

Fincade geeft jouw finance carrière een enorme boost. Dit doen we door je honger naar persoonlijke groei (je ambitie, beter willen worden, verder willen komen) te stillen met intensieve opleidingen, coaching en begeleiding bij en tijdens de gave projecten die je bij onze klanten doet. Maar ook door je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven, bijvoorbeeld bij het vormgeven van je eigen carrière.

Cultuur Fincade

Als je bij Fincade binnenstapt zie je een groep ambitieuze en enthousiaste mensen. Elke deur staat voor je open, iedereen is benaderbaar. We vinden het belangrijk voor elkaar open te staan, de tijd voor elkaar te nemen en elkaar te leren kennen. Niemand is een nummer. En als je met ons spreekt proef je de drive om te leren, verder te komen, te verbeteren.

Maar niet alleen op ons kantoor hebben we oog voor mensen. Ook onze klanten kunnen daar op rekenen. En als jij bij een klant aan de slag bent, geven we je daar ook persoonlijke begeleiding. Wij kijken naar jou als persoon. Wat zou jij kunnen bereiken of worden in plaats van wat je op dit moment kunt. Meer over de cultuur bij Fincade lees je hier.

Ervaring van opdrachtgever

Lees meer ervaringen

“Op zo’n grote afdeling heb je natuurlijk verloop, en in de huidige arbeidsmarkt krijg je gewoon heel moeilijk de goede mensen binnen. We zoeken echte vakmensen die er full time voor willen gaan. Ze moeten een administratie kunnen voeren, maar ook affiniteit hebben met de psychiatrie. Onze medewerkers hebben namelijk heel veel met onze patiënten te maken. Dit is een erg lastige combinatie, een moeilijk in te vullen vacature, maar het is wel gelukt om deze mensen bij Fincade te vinden.”

Leontine Poolman – Senior Teammanager

Deze organisaties
gingen je voor

Fincade is jouw partner in finance. We zorgen ervoor dat je alle huidige en komende finance-uitdagingen aankunt en helpen je zo bij de groei van je organisatie. Daarmee hebben we een jarenlange ervaring. Onder meer bij de volgende organisaties hebben we met succes finance professionals ingezet.

Neem contact op